Lahjakortti KuvaMattiin

  • Kampanja päättyy : 31.12.2019

eLahjakortti KuvaMattiin

  • Kampanja päättyy : 31.12.2019

Yrityksestä

Valokuvaamo KuvaMatti Ky

Olemme monipuolinen ammattilaadun kuvavalmistamo, josta saat kuvapalvelut aina digi- ja kinokuvien paperivedoksista muotokuvauksiin saakka, vanhojen kuvien korjailua sekä muuta kuvankäsittelyä unohtamatta! Muistathan, että myös kuvista, joiden negatiivit ovat kaikonneet tai tuhoutuneet, saamme lähes käden käänteessä tehtyä uudet kuvat.

Tämän hetken ainutlaatuiset kuvakollaasit, kiitoskortit, käyntikortit, kutsukortit yms. aidolle valokuvapaperille yksilöllisesti rakennetut kokonaisuudet kuuluvat olennaisesti palveluihimme.

Kuvista saat myös teetettyä kodin sisustukseen istuvat kehystetyt kuvasuurennokset ja -sarjat, Canvas-taulut, Canvaskellot, kovakantiset kuvakirjat sekä kierreselkäiset kalenterit!

Valmistamme kaikki tilaukset itse paikan päällä, Noritsun ammattilaadun takaavalla digitaalisella kuvanvalmistuskoneella, joten digikuvat voit valita ja tilata itse kahdelta asiakaspäätteeltämme, ja jo tunnin perästä voit noutaa valmiit ja uunituoreet, hyvät kuvat!

A3- ja A2-suurennokset, canvakset sekä kuvakirjat tulostamme Epson Stylus Pro 4900 tulostimella, joka jatkaa tarkkaan vaalittua laatuamme.

Kuvaamme siellä, missä haluat! Koulutetulta (KIP, VAT) ja alalla 19 vuoden vankan ammattaidon omaavalta Jenniltä saat persoonalliset, toiveittesi mukaiset kuvat studiossa tai miljöössä, tapahtumakuvauksia myöten. Ota yhteyttä, valmiina ollaan! :) 

Yrityksen osoite:
Vuorikatu 7

Puhelinnumero:

www-osoite:
http://www.kuvamatti.fi

Sähköposti:
kuva.matti@surffi.fi