Jäljellä

19

etuseteleitä

11

DAYS

19

HOURS

47

MINUTES

 • Käsityönä puinen kuva alkaen 19 €
  • Etu voimassa 01.09.2017 - 30.11.2017
  • 51 katsonut

  Nyt tarjouksessa ainutlaatuiset käsityönä tehdyt kuvat puupinnalle alkaen 19 €

  Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme !

  Yrityksestä : Valokuvaamo KuvaMatti Ky
  • Olemme monipuolinen ammattilaadun kuvavalmistamo, josta saat kuvapalvelut aina digi- ja kinokuvien paperivedoksista muotokuvauksiin saakka, vanhojen kuvien korjailua sekä muuta kuvankäsittelyä unohtamatta! Muistathan, että myös kuvista, joiden negatiivit ovat kaikonneet tai tuhoutuneet, saamme lähes käden käänteessä tehtyä uudet kuvat.

   Tämän hetken ainutlaatuiset kuvakollaasit, kiitoskortit, käyntikortit, kutsukortit yms. aidolle valokuvapaperille yksilöllisesti rakennetut kokonaisuudet kuuluvat olennaisesti palveluihimme.

   Kuvista saat myös teetettyä kodin sisustukseen istuvat kehystetyt kuvasuurennokset ja -sarjat, Canvas-taulut, Canvaskellot, kovakantiset kuvakirjat sekä kierreselkäiset kalenterit!

   Valmistamme kaikki tilaukset itse paikan päällä, Noritsun ammattilaadun takaavalla digitaalisella kuvanvalmistuskoneella, joten digikuvat voit valita ja tilata itse kahdelta asiakaspäätteeltämme, ja jo tunnin perästä voit noutaa valmiit ja uunituoreet, hyvät kuvat!

   A3- ja A2-suurennokset, canvakset sekä kuvakirjat tulostamme Epson Stylus Pro 4900 tulostimella, joka jatkaa tarkkaan vaalittua laatuamme.

   Kuvaamme siellä, missä haluat! Koulutetulta (KIP, VAT) ja alalla 19 vuoden vankan ammattaidon omaavalta Jenniltä saat persoonalliset, toiveittesi mukaiset kuvat studiossa tai miljöössä, tapahtumakuvauksia myöten. Ota yhtetyttä, valmiina ollaan! :) 

   Yrityksen osoite: - Vuorikatu 7

   Puhelinnumero:- 015150300

   www-osoite:- http://www.kuvamatti.fi

   Sähköposti:- kuva.matti@surffi.fi

 • VIIMEISIMMÄT TARJOUKSET